Shoppingresor Malmö

SYDBUSS är stolta över att kunna erbjuda en lång rad olika resor. Bland annat kan du boka shoppingresa från Malmö, liksom flera andra städer i Skåne. Är du redo för så väl små som stora äventyr är du alltid välkommen att resa med oss! Vi har bussar för alla, handikappbuss inkluderat.

Bekväm shoppingresa

Vi som arbetar på Sydbuss har lång erfarenhet av branschen och vet vad som gör en shoppingresa från Malmö lyckad. Med oss reser du säkert och bekvämt såväl inom Sverige som ut i Europa. Vår vagnpark erbjuder bussar med plats för mellan 8 till 60 passagerare. Våra större bussar har självklart gott om lastutrymme. För oss är säkerhet väldigt viktigt, därför ställer vi höga krav på de bussar vi använder oss av samt de chaufförer vi anlitar. Alla våra passagerarsäten har säkerhetsbälten och våra bussar är utrustade med alkolås.

Tillsammans med oss på SYDBUSS reser du bekvämt till bland annat Bordershop och Gekås Ullared. Vi är säkra på att du hittar något för just dig bland vårt utbud:

 • Bordershop
  En klassisk shoppingresa som inleds redan på förmiddagen vid respektive upphämtningsplats. Över Öresundsbron tar vi oss genom Danmark mot Puttgarden via Rödby-färjan. Här har alla resenärer möjlighet att äta något gott för att sedan shoppa loss i Puttgarden där bussen står still i två timmar. Varje passagerare har här tillgång till 50 lastkilo med möjlighet att köpa till extra kilon. Självklart kan man även köpa smörgåsar och dryck ombord på bussen.

  Boka Bordershop nu!

 • Burg med Nielsen´s Discount & Bordershop
  Upphämtning sker på förmiddagen för att sedan ta oss via Öresundsbron och Rödby-färjan mot Burg där vi shoppar på Nielsen´s Discount, Fleggaard och Aldi för att sedan avsluta med Bordershop i Puttgarden innan det bär av hemåt igen. Även här finns det smörgåsar och dryck till försäljning ombord på bussen. Lastvikten är 50 kg/person med möjlighet att köpa till mer.

  Boka Burg nu!

 • Gekås Ullared
  Upphämtning sker tidigt på förmiddagen och vi beräknas nå Ullared vid kl.10. Dagen är därefter helt fri och bussen öppnas en gång under förmiddagen för att alla passagerare ska kunna lämna av saker. Ca kl.16 lämnar bussen Gekås Ullared och det bär av hem mot Skåne.

  Boka Gekås Ullared nu!

 • Heiligenhafen med Fleggaard & Bordershop
  Efter upphämtning bär det av över Öresundsbron via Rödby-färjan till Heiligenhafen där vi shoppar på Fleggaard och Aldi med ett stopp på Bordershop på vägen hem. Lastvikten här är 50 kg per person med möjlighet att köpa till mer. Smörgåsar och dryck till försäljning på bussen under resan.

  Boka Heiligenhafen nu!

Varmt välkommen till oss på SYDBUSS när du vill boka en shoppingresa i Malmö!SYDBUSS AB

Weekendresa ut i Europa eller kanske en härlig dagstur till skojiga Ullared? Res tryggt och säkert med oss på SYDBUSS!

Kontaktinformation

SYDBUSS AB
Södra Koboltgatan 9
271 39 YSTAD

Kontakt

Hör av dig om du vill göra en bokning eller har några funderingar. Vi ser till att räta ut alla eventuella frågetecken. Välkommen!