Om oss

På Sydbuss har vi alltid värnat om våra passagerare, därför kvalitetssäkrar vi såväl våra bussar som chaufförer. Vi har lång erfarenhet av branschen och är stolta över att alltid ligga i framkant vad gäller bekvämlighet och säkerhet på våra bussar. Som välrenommerat företag inom vårt fält är det viktigt att ständigt fortbilda oss när det kommer till säkerhet och trygghet för våra kunder. Ett resultat av detta är att alla säten utrustats med säkerhetsbälten och bussarna försetts med alkolås.

Hos oss kan du hyra buss i Malmö

Vi erbjuder våra passagerare och kunder en rad olika tjänster. Hos oss kan du bland annat hyra buss i Malmö. Detta passar såväl privatpersoner som företag. Konferenser, fotbollsmatcher och shoppingturer är bara några exempel på tillfällen då ni kan ta hjälp av oss. Vi erbjuder bussar med plats för allt från 6 - 60 personer. Vi har även ett stolt samarbete med kommunen där vi agerar skolbuss för ett stort antal elever. När vi kör våra elever är vi alltid extra noga med säkerheten, våra bussar börjar inte rulla förrän samtliga sitter ner och har säkerhetsbältet på sig. Vi ser till att alla barn kommer tryggt fram till sin skola!

Vi erbjuder även handikappbussar av högsta standard till uthyrning.

Res med buss från Malmö

Vi erbjuder, utöver uthyrning, även en rad olika resor med bussar från Malmö samt övriga Skåne. Oavsett om du vill resa ut i Europa för att upptäcka någon ny härlig stad eller åka på en rolig shoppingresa kan du anlita oss. I våra bussar reser du bekvämt och enkelt, dessutom erbjuder vi 50 lastkilo per person på många av våra shoppingresor. Du kan med andra ord shoppa i lugn och ro och fortfarande vara säker på att få med dig allting hem!

Varmt välkommen till oss på Sydbuss!

Boka bussresa


SYDBUSS AB

Weekendresa ut i Europa eller kanske en härlig dagstur till skojiga Ullared? Res tryggt och säkert med oss på SYDBUSS!

Kontaktinformation

SYDBUSS AB
Södra Koboltgatan 9
271 39 YSTAD

Kontakt

Hör av dig om du vill göra en bokning eller har några funderingar. Vi ser till att räta ut alla eventuella frågetecken. Välkommen!